Haber

Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı öncesinde Başkan Topaloğlu, Kemer’de yapılan ve yapılacak bazı projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesi’nde önceki dönemde yapılan Zirve Park’ta çevre düzenleme çalışması yapacaklarını belirterek, “Buradaki park önceki dönemde yapılmıştı. Benden önceki belediye başkanına ve parkı yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Buradaki parkımızın Arslanbucak Mahallesi sakinlerinin ihtiyacını karşılamaması ve işlevsel olmaması nedeniyle değişiklik yapmaya karar verdik. Parkın yeni projesini çizdik” dedi.

Söz konusu parkın 6 bin metrekare olduğu, yarı açık oturma alanına sahip bir kafe yapılmasının planlandığı, içerisinde mutfak, depo ve tuvaletlerin yer alacağı sunumu yapıldı.

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası’nın, şef Furkan Üstündağ yönetimindeki SMA’lı çocuklara yönelik 25 Şubat Pazar günü Antalya Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) konser vereceğini de sözlerine ekledi.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 29’uncu maddesi uyarınca belediye meclis üyesi İsmail Aka’nın cezaevinde olması nedeniyle durumu meclis üyeleri tarafından görüşüldü. Aka’nın avukatından süreçle ilgili bilgiler meclis üyelerine aktarıldı.

Kemer Belediyesi sınırları içindeki asansörlerin periyodik muayenesi için 2024 yılı asansör periyodik muayene fiyatı belirlenerek oybirliğiyle kabul edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün Arslanbucak İlçesi 446 ada 3 parsel için hazırladığı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine ilişkin İmar Kurulu raporu oybirliğiyle kabul edildi.

Mülkiyeti Kemer Belediyesi’ne ait olan Kuzdere Mahallesi’ndeki 508 ada 4 ve 5 numaralı taşınmazlarda 595.16/1050.00 metrekare ve 652.18/1107.03 metrekarelik belediye paylarını satın almak isteyen Kemal Çimen’e 17/17/1107.03 tarih 11/2023. 24685 belge kayıt numaralı dilekçeye ilişkin imar kurulu raporu oybirliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Bir sonraki meclis toplantısının tarihi 5 Mart Salı günü saat 14.00 olarak belirlendi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

elmaliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu